Infrarood heater Herschel Advantage IR

De Herschel Advantage IR bevat 2 – 3 hoge emissie keramische verwarmingselementen, gemonteerd in een gerichte, reflecterende unit. Hij is ontworpen om mensen binnen behaaglijk te verwarmen met infrarode stralingswarmte. Infrarode warmte wordt uitgestraald vanaf het hete oppervlak van de keramische verwarming en verwarmt direct het lichaam, en niet de lucht ertussen. Zodra de verwarming wordt aangezet, beginnen de keramische elementen heet te worden en in minder dan 10 minuten is de bedrijfstemperatuur bereikt. Omdat de energie wordt geproduceerd in het gebied tussen midden/kortegolf bereik en het far infrarode bereik (niet zichtbaar), wordt er door de verwarming geen licht uitgestraald, maar de elementen kunnen een heel erg zwak oranje gloed produceren. De Herschel Advantage IR2 & IR3 moet op een goede plek worden geplaatst om efficiënt warmte te geven, maar ook zodanig zijn geplaatst dat hete onderdelen niet per ongeluk kunnen worden aangeraakt. De aanbevolen hoogte om de verwarming aan te brengen is 2,3m tot 2,5m vanaf de vloer, waarbij de verwarming met een hoek van 60 graden naar beneden straalt. De Herschel Advantage IR2 & 3 MAG BESLIST NIET lager dan 2,3m worden geplaatst. Er moet rekening worden gehouden met tijdelijk toevoegingen zoals podia of platforms, en de aanbevolen hoogte dient daaraan te worden aangepast. De Herschel Advantage IR2 & IR3 moet stevig en permanent aan de muur worden gemonteerd.

IR2 Afmetingen heater 509 x 100 x 166 mm
- 3,4 kg
IR3 Afmetingen heater 760 x 100 x 166 mm
- 4,4 kg 

€ 346,00

 • 4,4 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen1

Infrarood heater Herschel Advantage XL

De Aspect XL zet een nieuwe standaard op de markt, als het gaat om buitenverwarming. Door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde, bolvormige keramische emittoren die geplaatst zijn in een topkwaliteit geëxtrudeerde en geanodiseerde aluminium behuizing, stuwt het baanbrekende ontwerp van de bolvormige, geïsoleerde elementen in combinatie met de drievoudige reflectoren de warmte naar voren. Het resultaat daarvan is grotere efficiëntie, een bredere en verdere verspreiding, waardoor meer comfort wordt geboden. Deze technologie wordt alleen door Herschel toegepast, in geen enkele andere verwarming wordt deze technologie gebruikt.

Aspect XL is ontworpen als de stijlvolste verwarming in zijn soort en presteert bovendien optimaal. Met vrijwel nul-komma-nul lichtuitstraling en geen geluid of geur, is dit de meest comfortabel verwarming die er is.

De Aspect XL is een energie-efficiënte verwarmingsoplossing voor de commerciële markt en is vooral geschikt voor toepassingen waar om een esthetische oplossing wordt gevraagd. Recepties van kantoren, winkel, hotels, kerken, restaurants, openbare ruimtes en andere plekken waar veel mensen komen.

 

 • Geluidloze werking, zonder dampen – nooit problemen voor gezondheid of veiligheid;
 • Goedkopere installatie dan alternatieven op olie of gas – het enig dat u nodig hebt is een elektriciteitskabel;
 • Geen onderhoud;
 • Zonering zodat de warmte exact gericht is op de plek waar u dat wilt;
 • Geen rode gloed;
 • Lager energieverbruik.

€ 446,00

 • 4,4 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 5-8 dagen1