Zonnepanelen en infrarood warmte panelen; een  mooie combinatie.

Zelf uw energie opwekken en dit (deels) ook weer zelf gebruiken voor de opwarming van uw woning of bedrijf; mooi toch ?

Geheel vrijblijvend komen wij bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en met u te bespreken afgestemd op uw wensen.

 

 

We werken met de omvormers en optimizers van Solaredge. Waarom ? Met deze omvormers en optimizers hebben panelen die niet in de schaduw liggen geen negatief effect van de panelen die wel in de schaduw liggen.

Bij traditionele omvormers is dit wel het geval. En u heeft inzicht in de opbrengst ook per paneel. Dus ook als een paneel niet functioneert. Bij traditionele omvormers is dat niet mogelijk voor u als klant.

 

REC; de fabrikant van zonnepanelen uit Noorwegen; robuust en kwaliteit !

 

InfraroodWarmteNu is REC solar professionale;

dit betekent voor u als klant bovenop de 10 jaar fabrieks garantie nog eens 2 jaar extra garantie !

En dat op kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een prima vervangingsregeling voor u als klant mocht er ooit wel iets mis zijn met een paneel.

 

Bovendien kent REC het Twinpeak ontwerp waarbij het paneel eigenlijk uit 2 delen bestaat; schaduw op 1 deel geeft dan gewoon nog een goed rendement van het andere deel van het paneel


Uw zonnepanelen set voorbereid op de toekomst met de mogelijk tot koppelen van accu´s of een intelligent aansturing van apparaten op het moment dat uw energie produceert. Met Solaredge omvormers kan dit allemaal toegevoegd worden.


Met het top merk LG haalt u niet alleen kwaliteit in euh op uw huis maar ook nog eens zeer fraaie zwarte panelen. Waarom nog blauwe panelen op uw dak als het ook gewoon netjes kan met mooie zwarte panelen; een waarde vermeerdering van uw woning die zich zelf terug verdient.